Agent en boef en het boefvangfeest

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteur: Bianca Antonissen

SKU: KU20140118 Categorieën: , , ,

Agent is jarig en Boef bezorgt hem een onvergetelijke dag!

In dit project vind je doelgerichte en uitdagende activiteiten rond dit hilarische prentenboek bij het thema feest. Het pakket bevat taal- en rekenactiviteiten, spelactiviteiten en hoek- en knutselideeën. De materialen zijn direct te printen en in te zetten in de klas. Wat een feest! Eentje om nooit te vergeten. Daar zorgen Agent en Boef wel voor!

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.