Boer Boris en de eieren

5.00 van 5 gebaseerd op 1 waardering

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

SKU: KU20160013 Categorieën: , ,

Boer Boris, kom eens kijken! Kom eens kijken bij de kippen! Hun eitjes zijn niet wit of bruin, maar gekleurd en met strepen en stippen.

Ga met de kinderen en boer Boris op zoek naar eieren. Dit pakket bevat reken- en taalactiviteiten en een creatieve opdracht waarmee je twee weken aan de slag kunt gaan. De activiteiten zijn geschreven bij het boek ‘Boer Boris en de eieren’ van Ted van Lieshout en Philip Hopman.

, , , , , , ,

,

Gottmer

1 beoordeling voor Boer Boris en de eieren

1. 5 van 5

(geverifieerde eigenaar)

Wat een heerlijk boek en heerlijke ideeën staan er in deze bundel! Het maakt dat je voor de paasvakantie al kan werken rond pasen met Boer Boris en na de paasvakantie kan je werken rond zijn boerderij! Ik heb jongere kleuters 3- en 4-jarigen en ik heb alles een beetje concreter gemaakt! Alle kinderen uit de klas hebben er een nieuwe vriend bij: Boer Boris!