Een nieuw schooljaar pakket 3

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

SKU: KU20160028 Categorieën: , ,

Hoera, we gaan naar school!

Maak een gezellige start van het nieuwe schooljaar met de vrolijke beer Dorus. Dit pakket bevat groepsvormende activiteiten voor de eerste schoolweek en reken- en taalactiviteiten voor de tweede week bij het boek ‘Hoera naar school!’ van David Melling.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

, , , , , , , , ,

,

Unieboek spectrum

1 beoordeling voor Een nieuw schooljaar pakket 3

(geverifieerde eigenaar)

Wat een leuk project om het schooljaar mee te beginnen. Met de berenpootafdrukken in de gang, waren de kinderen gelijk heel nieuwsgieirig wat er zou gaan gebeuren. We hebben de vakantieverhalen verteld met de praatkaartjes die bij dit project zitten. een goede hulp bij onze eerste schreden op het coöperatief werken. Wegwijs worden in de school, de regels weer afspreken en vooral elkaar goed leren kennen. We hebben genoten van dit duidelijke en goed uitvoerbare project.

Andere suggesties…