Een nieuw schooljaar pakket 3

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
SKU: KU20160028 Categorieën: , ,

21-08-2018 Let op: Het benodigde boek voor dit project, ‘Hoera naar school!’ van David Melling is niet meer beschikbaar bij boekhandels. Het boek is noodzakelijk voor uitvoering van dit project! Mogelijk is het boek nog bij je plaatselijke bibliotheek beschikbaar.

Hoera, we gaan naar school!

Maak een gezellige start van het nieuwe schooljaar met de vrolijke beer Dorus. Dit pakket bevat groepsvormende activiteiten voor de eerste schoolweek en reken- en taalactiviteiten voor de tweede week bij het boek ‘Hoera naar school!’ van David Melling.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.