Engels met kleuters – de basis

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Auteurs: Sanne Ramakers en Marlijn van Kempen

SKU: KU20160032 Categorieën: ,

Start met Engels in de kleuterklas met dit basispakket vol gevarieerde activiteiten die spelenderwijs de kleuren, vormen, begrippen en getallen introduceren.

,

, , , , ,

2 beoordelingen voor Engels met kleuters – de basis

(geverifieerde eigenaar)

In dit pakket leggen Sanne en Marlijn spelenderwijs uit hoe je Engels geeft aan kleuters. Zij doen dit niet alleen door middel van voorbeeldlessen maar ook door een enorme hoeveelheid aan tips. Heel herkenbaar voor de mensen die de workshop Engels bij Sanne gevolgd hebben op één van de kleuter universiteit inspiratiedagen maar ook voor hen nog heel leerzaam.
    De basis wordt gelegd, de kinderen leren de belangrijkste woorden in het Engels. Geen themawoorden dus maar cijfers, vormen, begrippen en kleuren die je lessen later zullen ondersteunen.

Anders dan de eerste drie pakketten zitten in dit pakket voornamelijk lesideeën bedoeld om jou en de kleuters te laten oefenen met Engels. Korte simpele lessen om kennis te maken met Engels. Zo hoef je niet meteen in het diepe te springen maar kun je er rustig stapje voor stapje mee aan de slag gaan.
    Er zijn lesideeën voor begrippen, kleuren, tellen/getallen en vormen. Bij elkaar ongeveer vijfendertig lesideeën! Meer dan genoeg dus om lekker te oefenen. Het is echt bedoeld om een basis te leggen en die constant op verschillende wijze te herhalen en ook als je even geen thema hebt, kun je dan toch gericht een aanbod van activiteiten aanspreken.

Heb je altijd al Engels willen geven aan kleuters, dan kan ik je dit pakket van harte aanbevelen. En voor € 2,95 krijg je echt waar voor je geld.

(geverifieerde eigenaar)

Na het volgen van de workshop “Engels met kleuters” door Sanne Ramakers ben ik op mijn eerstvolgende werkdag gestart. Het basispakket maakt duidelijk dat je op eenvoudige wijze kleuters Engels kan leren. Mijn kleutergroep is heel gemengd; van kleuters met taalachterstanden tot kleuters met een voorsprong. Een zeer gemengde populatie.
    Ik ben begonnen met het liedje “Enjoy your food”. Geweldig om te zien,te horen en te ervaren hoe alle kleuters dit oppakken! Heerlijk om te horen dat een kleuter met een ontwikkelingsachterstand als eerste spontaan gaat vertellen aan de directeur wat het woord “delicious” betekent.
    Echt een aanrader!