Lente met de vier kaboutertjes

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

SKU: KU20170012 Categorieën: , ,

De vier kaboutertjes, twee broertjes en twee zusjes
doen samen in het bos heel veel kabouterklusjes.

Help de kabouters mee en beleef de lente samen met hen! Dit project bevat taal- en rekenactiviteiten, een natuuractiviteit, Engelse les, bewegingsactiviteit en suggesties voor de hoeken voor vier weken bij het boek De vier kaboutertjes in de lente van Marianne Busser, Ron Schröder en Hanneke de Jager.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.