Meezingmusical met opa en oma

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Janneke van Kammen en Sanne Ramakers

SKU: KU20160037 Categorieën: , ,

Geef een geweldige voorstelling voor opa’s en oma’s en ouders en zing mee met de liedjes van vroeger.

Voor deze voorstelling heb je het boek ‘Zing mee met opa en oma!’ nodig, een boek én CD van Karin Bloemen en Harmen van Straaten vol liedjes en versjes die je nog kent van vroeger.

Koop de bijbehorende boeken rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

,

,

Rubinstein

1 beoordeling voor Meezingmusical met opa en oma

(geverifieerde eigenaar)

Wat hebben we genoten van de meezingmusical met opa en oma. Vanuit de kinderboekenweek waren we al lekker bezig en hebben we veel opa’s en oma’s in de klas gehad. Dus wel zo leuk om ze uit te nodigen voor onze voorstelling.
    En ze kwamen in groten getale en gingen aan het eind voldaan naar huis.
    de kinderen waren meteen enthousiast toen we de liedjes gingen oefenen. Twee emmertjes water halen werd buiten voordat we naar binnen gingen veelvuldig gespeeld.
    ze hebben trouwens de uitvoering subliem gedaan. in de klas flink geoefend, uitnodigingen gemaakt en zelf de bloemetjes gevouwen voor het kleine kleutertje die ze ging plukken.
    Wel handig dat je zelf de keuze kunt maken welke liedjes je gebruikt, dan maak je het zelf zo lang/kort als je wilt. Ook de rollen van opa en oma werden door de kinderen gespeeld.
    Kortom: heel leuk om te doen, zowel om het aan te leren als met de kinderen uit te voeren. Ik weet zeker dat dit nog regelmatig opgevoerd gaat worden en dan telkens in een andere samenstelling van liedjes.