Musical Kerst met Wouter en Mieke

(2 klantbeoordelingen)

Auteurs: Janneke van Kammen en Liesbeth van den Berg

SKU: KU20150107 Categorieën: , ,

Geef een geweldige voorstelling met liedjes tijdens de kerstviering!

Deze musical is gebaseerd op het kerstverhaal van Wouter en Mieke uit het boek ‘Nog één nachtje slapen … feest!’ van Jacques Vriens. Voor de uitvoering van de musical heb je het verhaal uit dit boek nodig (het verhaal zelf is niet inbegrepen in deze download). In deze download zit verder wel alles wat je nodig hebt: voorbereiding, beschrijving van de scenes, bijlagen met materialen, en 5 originele digitale liedjes (gezongen en instrumentaal) met songteksten. De musical heeft een instudeertijd van maximaal drie weken en duurt ongeveer 45 minuten. De musical kan met minimaal 15 en maximaal 30 kinderen gespeeld worden.

Het verhaal bij deze musical is in meerdere versies in boekvorm uitgegeven. Deze musical volgt de versie zoals verschenen in het boek ‘Nog één nachtje slapen … feest!’ door Jacques Vriens en Dagmar Stam, Uitgeverij Van Holkema & Warendorf, ISBN: 9789000341290. De paginanummers waarnaar in de scènes wordt verwezen, volgen deze versie. Voor het uitvoeren kun je ook gebruik maken van één van de volgende boeken, let er dan wel op dat de paginanummers en hoofdstuktitels niet corresponderen:

– ‘Wouter en Mieke en het baby’tje in het schuurtje’ van Jacques Vriens met illustraties van Alex de Wolf (alleen nog tweedehands verkrijgbaar!)
– ‘O, dennenboom’ van Jacques Vriens met illustraties van Dagmar Stam