Musical Met opa naar zee

(2 klantbeoordelingen)

Auteurs: Janneke van Kammen en Liesbeth van den Berg

SKU: KU20150042 Categorieën: , ,

Geef een geweldige voorstelling voor ouders of andere groepen tijdens de laatste weken of als start van het nieuwe schooljaar.

Gebaseerd op, en gebruik makend van het boek ‘Met opa naar Zee’ van Stefan Boonen en Marja Meijer. In deze download zit alles wat je nodig hebt: voorbereiding, beschrijving van de scenes, bijlagen met materialen, en 7 originele digitale liedjes (gezongen en instrumentaal) met songteksten. Deze musical kan met minimaal 15 en met maximaal 30 kinderen gespeeld worden en de opvoering duurt ongeveer 30 tot 40 minuten.