Paasproject Hij is opgestaan

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 9,95

Auteur: Linda Willemsen

Wissen
SKU: KU20140048 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een project van 53 pagina’s met lessen voor taal, rekenen en wereldoriëntatie rondom Pasen, vanuit een christelijke visie en overtuiging, aan de hand van het boek ‘De eerste Paasmorgen’.
Het project heeft een tijdspanne van twee weken en aan de hand van een lesrooster worden de activiteiten overzichtelijk weergegeven.

*** let op: dit product is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , ,

Lestype

Auteur

1 beoordeling voor Paasproject Hij is opgestaan

  1. Waardering 5 uit 5

    Eline van der Plaat (geverifieerde eigenaar)

    Deze belangrijke religieuze gebeurtenis krijgt veel betekenis door de activiteiten. De activiteiten zijn steeds gekoppeld aan een deel van het verhaal, waardoor het verhaal in stukjes duidelijker wordt voor de kinderen. Elke dag staat er een voorwerp centraal wat past bij het verhaal. Hierdoor wordt het heel beeldend en zijn de kinderen gelijk nieuwsgierig wat er deze dag zal gebeuren.

    Het verhaalschema dat wordt gebruikt bij een van de activiteiten gebruik ik ook tijdens het voorlezen van andere boeken. Ik merk dat de kinderen hierdoor meer betrokken blijven bij het verhaal en het later beter kunnen navertellen.

    De sociaal emotionele activiteit past heel mooi bij het thema Pasen, maar kan ook zeer goed worden uitgevoerd bij een ander thema. Ik vind deze activiteit een heel goede oefening en de kinderen vonden het ook fantastisch!

Een beoordeling toevoegen