Onder water – O, o, Octopus!

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteur: Jessi van de Haar

Zet op verlanglijst
SKU: KU20150075 Categorieën: , , ,

In een alleraardigst appartementje woonde eens een octopus.

Octopus neemt je mee naar zijn wereld diep in de zee. Daar woont hij samen met heel veel bijzondere zeedieren, met allemaal een heel eigen karakter. Dit project barst van de lesideeën die aansluiten bij dit geweldige boek van Elle van Lieshout, Erik van Os en Mies van Hout, met ruim voldoende lessen voor drie weken onderwaterpret.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.