Piraten

5.00 van 5 gebaseerd op 3 waarderingen
(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteur: Maike Douglas

Wissen
SKU: KU20150026 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Een compleet project van vier weken aan de hand van het prentenboek ‘Woeste Willem’ van Ingrid en Dieter Schubert. Ga mee met Frank en Willem en beleef wonderlijke avonturen!

Een volledig project voor taal, rekenen, wereldoriëntatie, bewegingsonderwijs en creatieve vakken in het thema piraten.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: dit product is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Extra informatie

Aantal pagina's

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lestype

Auteur

Uitgeverij prentenboek

Lemniscaat

3 beoordelingen voor Piraten

 1. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Wat een leuk project en zeer bruikbare lessen. Scheelt veel werk en het is makkelijk in te plannen. Daarbij zie duidelijk aan welke doelen je werkt. Was mijn eerste project naast schatkist. Voor volgend schooljaar al veel projecten op de planning.

 2. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Een leuk en veelzijdig project.
  Bij dit project zitten veel verschillende activiteiten. Zo zijn er rekenactiviteiten en taalactiviteiten maar er worden ook bewegingslessen en Knutsels in beschreven!
  Ik heb dit project geen 4 weken uitgevoerd. Vanwege de planning had ik er maar 3 weken voor, terwijl ik er graag langer mee had gewerkt. Voor volgend jaar staat hij minimaal 4 weken op de planning! Voor nu was het erg fijn dat ik zelf kon kiezen wat ik achterwege liet, dit was geen probleem bij dit project.

  Bij dit project wordt bij elke les aangegeven hoe je kan differentiëren. Omdat de niveaus bij mij in de klas nogal uiteenlopen vind ik dit ideaal. Soms deed ik een les in de grote kring met 2 sterren en later deed ik de les met 3 sterren in de kleine kring. Dit project gaf mij als startende leerkracht een beter inzicht in de mogelijkheden van differentiëren, dit pas ik nu ook bij andere lessen toe.

  De kinderen vinden het thema piraten fantastisch en met dit project van Kleuteruniversiteit heb ik dit korte thema toch enorm zinvol kunnen maken!!

 3. 5 van 5

  (geverifieerde eigenaar)

  Piraten blijft een project dat regelmatig terugkomt in onze kleutergroep. Dit project nodigt uit om heerlijk verschillende hoeken in te richten met materiaal, waar je niet meer naar hoeft te zoeken. Afbeeldingen zitten kant en klaar bij dit project en hoeven alleen uitgeprint en gelamineerd te worden (en zijn weer zó in te zetten in een volgend schooljaar). Nu aan het einde van het schooljaar de niveaus van kinderen nóg meer uit elkaar lijken te lopen, geeft dit project heel veel mogelijkheden om de lessen op verschillende niveaus aan te bieden: zowel de net-vierjarige-nog-alles-een-beetje-spannend-vinnende-binnenkomende-kleuter als de mag-ik-nog-steeds-niet-naar-groep-3 6-jarige kleuter kan hier zijn of haar ei kwijt!

Een beoordeling toevoegen