Zo werkt mijn lichaam – plusproject

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 5,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20170032 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Kijk naar je lichaam. Wat zit daar binnenin? Met dit plusproject voor beginnende lezers en rekenaars in een kleutergroep en groep 3 heeft iedereen het naar zijn zin!

Leer van alles over je lichaam tijdens dit plusproject met reken- en taalactiviteiten en een les Engels. De activteiten zijn geschreven bij het boek Willewete Zo werkt mijn lichaam van Pierre Winters en Madeleine van der Raad.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: dit product is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

,

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , , , ,

Lestype

Aantal pagina's

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Zo werkt mijn lichaam – plusproject

  1. Waardering 4 uit 5

    Maaike (geverifieerde eigenaar)

    Ik heb met dit project gewerkt in groep 3. Wij hebben hier een langere periode over gewerkt, inclusief een ziekenhuis in de klas. Het boek dat als uitgangspunt dient voor die project is prachtig. Je leert alles over je lijf, de binnenkant, de buitenkant en ook een stukje voorplanting. Bij ieder hoofdstuk van het boek is een les beschreven. De kinderen vonden het prachtig om over de verschillende onderdelen van je lijf na te denken. Ze hadden hier veel vragen over en konden er ook veel verhalen uit hun eigen situatie bij kwijt. Het project bevat naast deze informatieve kant ook veel anderen doelen. Zo zit er een les in met cijfers tot 34, het maken van woorden met een woordwiel en het oefenen van het auditief geheugen. Het zijn vooral handelende lessen waarbij kinderen kennismaken met bijvoorbeeld meten. Erg geschikt voor slimme kleuters of om, net als ik, klassikaal te doen in groep 3.

Een beoordeling toevoegen