Nieuwe ambassadeurs gezocht!

Sinds 2016 werkt Kleuteruniversiteit met ambassadeurs; leerkrachten die werken met de projecten van Kleuteruniversiteit en proberen andere gebruikers te inspireren, te informeren en antwoord te geven op vragen. Het team met ambassadeurs bestaat op dit moment uit Dieke, Agnes, Nathalie, Linda, Ingelien, Marissa, Annelieke, Maaike, Sigrid en Caroline. We zijn op zoek naar een uitbreiding van ons team en misschien ben jij dat wel!

Onze wensen:

• Je werkt met projecten van Kleuteruniversiteit.
  • Je kunt goed schrijven.
  • Je kunt vloggen.
  • Je bent actief op sociale media.
  • Je bent bereid Kleuteruniversiteit te helpen bij diverse activiteiten.

Stuur jouw sollicitatie naar info@kleuteruniversiteit.nl o.v.v. sollicitatie ambassadeur.

Vertel ons wie je bent:

• Hoe lang je al werkt met Kleuteruniversiteit.
  • Waarom je graag ambassadeur wilt worden.
  • Waarom we jou zouden moeten kiezen.

Je mag zelf weten hoe je deze vragen beantwoordt, via de mail of een video.

Wanneer je wordt geselecteerd als kandidaat, vragen we een aantal opdrachten te voltooien. De ‘sollicitatieprocedure’ zal bestaan uit drie rondes en in elke ronde zullen er mensen afvallen.
De toekomstige ambassadeurs worden gekozen door de mensen achter Kleuteruniversiteit én de huidige ambassadeurs. Geïnteresseerd? Stuur jouw sollicitatie voor 6 oktober 2018 naar info@kleuteruniversiteit.nl o.v.v. sollicitatie ambassadeur.