November 2019 korting

Kleuteruniversiteit heeft inmiddels meer dan 450 items in de winkel staan. Dat zijn er natuurlijk erg veel en zo ontgaat je wellicht de wat meer speciale projecten. Daarom willen we het aantrekkelijk maken om deze eens te proberen middels een korting. Deze maand is dat een poëzie- en een muziekproject. Het poëzieproject ‘Dag Poes!’ is geschreven om dagelijks aan de slag te gaan met gedichten. Een korte activiteit gekoppeld aan het geweldige boek ‘Dag Poes!’ van Mies van Hout en diverse auteurs, zorgt ervoor dat het makkelijk uitvoerbaar is. Het muziekproject ‘Kriebelbeestjes het hele jaar door‘ bevat liedjes van Jeroen Schipper en bewegingsactiviteiten van Petra Moedt. De liedjes gaan over luizen, mieren, slakken, bijen, vlinders en rupsen. Deze twee projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd.

Tip! Bestel het bijbehorende boek ‘Dag Poes!‘ bij onze partner Leesvink of ga naar je plaatselijke boekhandel. De aanbieding is de hele maand november 2019 geldig, dus sla je slag!