December 2019 korting

Met meer dan 450 projecten heeft Kleuteruniversiteit een zeer rijk aanbod en zo ontgaat je wellicht het een en ander. Middels een korting willen wij daarom graag de aandacht eens vestigen op deze ‘vergeten’ projecten. Deze maand is dat project met ontdekkend leren en een muziekproject. Het project bij ‘Kleine Muis en de rode knikker‘ gaat uit van ontdekkend leren. Kleine Muis heeft een probleem. Met de activiteiten uit dit pakket bij het gelijknamige prentenboek helpen de kinderen met het oplossen. Gedurende twee weken wordt er elke dag een probleem geïntroduceerd. Daarnaast bevat dit pakket drie spellen waarbij kinderen een probleem oplossen.

De rekenliedjes zijn geschreven door liedjesmaker Liesbeth van den Berg, het is een pakket van zestien nieuwe eenvoudige liedjes in MP3 formaat waarmee je allerlei rekenbegrippen op een muzikale manier kunt aanbieden. Liedjes over tellen, tijd, getallen en hoeveelheden komen in bod in dit pakket. Je kunt voor aanschaf hier een klein voorproefje beluisteren.

Deze projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd. Tip: bestel het bijbehorende boek ‘Kleine Muis en de rode knikker!‘ bij onze partner Leesvink of ga naar je plaatselijke boekhandel. De aanbieding is de hele maand december 2019 geldig, dus sla je slag!