Januari 2020 korting

Ook in het nieuwe jaar willen we je graag attenderen op supergave projecten die wellicht aan je aandacht zijn ontsnapt, door middel van onze maandelijkse korting. Deze maand: de musical Gewonnen bij het gelijknamige boek van Ruth Wielockx en De lekker lange agent.

Aan de hand van de musical ‘Gewonnen’ ervaren kinderen hoe een race verloopt en hoe het voelt wanneer je wint of verliest. Maar … wint er echt wel iemand? Deze musical gaat over een wedstrijd tussen verschillende vervoersmiddelen. Wie zal de winnaar worden? Dit pakket bevat tips voor de voorstelling, lessuggesties, knutseltips, een materiaallijst en een script om met je groep een voorstelling te kunnen spelen. Deze musical is bijzonder geschikt voor peuters en groep 1/2. Voor de uitvoering van de musical is aanschaf van het boek noodzakelijk.

De voorstelling bevat dertien scènes met een verhaallijn afgeleid van het boek, drie liedjes in MP3 formaat en muziek om te beluisteren. Deze voorstelling moet met minimaal 20 kinderen gespeeld worden. Er kunnen meer kinderen ingezet worden door bijvoorbeeld meer rollen toe te voegen. Hierdoor kun je het aantal spelers uitbreiden tot maximaal 30 kinderen. Reken voor de uitvoering van de voorstelling op een dik half uur.

Het project bij De lekker lange agent is gericht op meten, kleuren en basisbegrippen geschikt voor peuters en kleuters vanaf 3 jaar.

In dit project is rekening gehouden met het niveau van de allerjongsten, het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De kinderen leren spelenderwijs, met concrete activiteiten waarbij veel bewogen wordt, alles over groot, klein, lang en kort. De activiteiten doorlopen het boek in chronologische volgorde. Je kunt hierin zelf een volgorde bedenken, als je maar begint met de eerste activiteit (waarin je het verhaal voorleest) en eindigt met de laatste.

Deze projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd. Tip: bestel de bijbehorende boeken Gewonnen en De lekker lange agent bij onze partner Leesvink of ga naar je plaatselijke boekhandel. De aanbieding is de hele maand januari 2020 geldig, dus sla je slag!