Februari 2020 korting

Februari is begonnen en ook deze maand attenderen we je graag op projecten die wellicht aan je aandacht zijn ontsnapt door middel van onze maandelijkse korting. Deze maand: De autocoureur en De Kindereter.

Over De Autocoureur:

Een autocoureur die in de formule 1 rijdt, hoort bij de beste racers ter wereld. Hij kan een wedstrijd alleen maar winnen als alles perfect in orde is. Zal hij deze wedstrijd winnen?
Race met de autocoureur mee door dit pakket. Het pakket bevat reken- en taalactiviteiten, een les Engels en enkele extra activiteiten bij het boek ‘De autocoureur‘ van Liesbet Slegers. Met deze activiteiten kun je drie weken aan de slag.

Over De Kindereter

Hij was helemaal geen rover, maar een doodgewone kindereter. Wat een tegenvaller …

De kindereter stuurt de kinderen een brief: hij komt op bezoek en hij wil dat de kinderen iets te eten voor hem klaar maken, want hij eet GEEN kinderen meer. De kinderen leren van alles over rovers en over bang zijn. Een kort project met elf gevarieerde activiteiten bij het bijzondere boek van Mathilde Stein en Mies van Hout.

Deze projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd. Tip: bestel de bijbehorende boeken De Autocoureur en De Kindereter bij onze partner Leesvink of ga naar je plaatselijke boekhandel. De aanbieding is de hele maand februari 2020 geldig, dus sla je slag!