September 2020 korting

September! Ook deze maand attenderen we je graag op projecten die wellicht aan je aandacht zijn ontsnapt door middel van onze maandelijkse korting. Deze maand: De Coole Cowboy en Temmer Tom.

Over De Coole Cowboy:

Ik was een coole cowboy. En jij was jonkvrouw prinses.

In dit project, bij het prentenboek ‘De coole cowboy‘ van Tjibbe Veldkamp en Wouter Tulp, werk je samen met de kinderen toe naar een verkleedfeest. Dit pakket bevat activiteiten met taal, rekenen, sociaal emotionele vaardigheden en programmeren. Ondertussen beleef je heel veel plezier met cowboys, prinsessen, ridders en meer.

Over Temmer Tom:

De vader van Temmer Tom is bang voor alle dieren,
gelukkig heeft de dappere Tom een plannetje bedacht …

Dit complete project bevat lesideeën bij het boek ‘Temmer Tom‘ van Tjibbe Veldkamp en Philip Hopman, om drie weken aan de slag te kunnen gaan met dit prachtige boek. Spelenderwijs leren de kinderen met de dieren uit het boek over dapper zijn en nog veel meer! Dit pakket bevat activiteiten met taal, rekenen, sociale emotionele vaardigheden en drama.

Deze projecten zijn tijdelijk 50% in prijs verlaagd. Tip: bestel de bijbehorende boeken De Coole Cowboy en Temmer Tom bij onze partner Leesvink of ga naar je plaatselijke boekhandel. De aanbieding is de hele maand september 2020 geldig, dus sla je slag!