Fijn dat je ons wilt helpen met het invullen van de gebruikersenquête! We houden deze enquête omdat we benieuwd zijn naar jouw ervaringen met Kleuteruniversiteit. We zijn op zoek naar wat werkt en wat we kunnen verbeteren. De enquête bestaat uit vier onderdelen met verschillende vragen. We vragen je om zo volledig mogelijk antwoord te geven. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten.

Onderdeel 1: Vragen over Kleuteruniversiteit projecten

Geef ons s.v.p. een rapportcijfer van 1 tot 10.

Onderdeel 2: Vragen over de website

Rapportcijfer 1-10 (Deze vraag gaat over het zoeken, aankopen en downloaden van producten in de webwinkel)

Onderdeel 3: Overige vragen

Hier kun je ons feedback geven die niet onder een andere vraag valt.
Wil je kans maken op het Kleuteruniversiteit Racespel? Laat dan hier je E-mailadres achter. We gebruiken het emailadres alléén om winnaars te informeren.

Onderdeel 4: Deelname panel

We willen naar aanleiding van deze enquête graag een aantal deelnemers uitnodigen voor een panel, om wat dieper in te gaan op de antwoorden. Dit panel zal plaatsvinden op ons kantoor in Den Haag of online via een videoverbinding. Lijkt het je leuk om hier aan mee te werken? Laat dan hier je gegevens achter. We selecteren enkele panelleden die we per email zullen benaderen. Als dank voor het meewerken aan het panel ontvang je een goedgevulde goodiebag met leuke Kleuteruniversiteit items.

Versturen

Bedankt voor het invullen van deze enquête! Je kunt met onderstaande knop jouw inzending versturen. We zijn zeer benieuwd naar je ervaringen en nemen deze waardevolle feedback mee zodat we ons kunnen blijven verbeteren.