Kleuteruniversiteit organiseert inspiratiedagen voor kleuterleerkrachten. Op deze studiedagen worden door gediplomeerde professionals uit het onderwijs diverse workshops gegeven aan kleuterleerkrachten. Zo worden onderwerpen als hoogbegaafdheid, rekenen, taal, muziek, Engels, ICT, internet&apps, natuur&techniek en sociaal emotionele ontwikkeling behandeld. Het workshopaanbod varieert per inspiratiedag. De inspiratiedagen zijn bedoeld om leerkrachten te informeren, enthousiasmeren en zeer praktisch van aard zodat leerkrachten direct aan de slag kunnen met hun groep.

Aanmelden/toegangskaarten aanschaffen kan eenvoudig en zonder extra kosten gewoon via onze webwinkel. Je kunt je ook ‘op rekening’ inschrijven voor deze dagen. Aanmelden gaat dan via email, waarna je school een factuur ontvangt voor het aantal deelnemers. Klik op de inspiratiedag waar je geïnteresseerd in bent voor meer informatie over aanmelden.

De komende inspiratiedagen zijn:

Gezien de situatie rondom het Coronavirus / COVID-19 zijn er voorlopig geen nieuwe inspiratiedagen gepland. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers, workshopleiders en andere betrokkenen staat bij ons altijd voorop. We vertrouwen erop dat we in de toekomst wel weer nieuwe inspiratiedagen kunnen organiseren. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor aankondigingen.