Kleuteruniversiteit wil kinderen graag spelend wijzer maken, door materialen te ontwikkelen die nét een beetje anders zijn dan anders. Dat doen we door goed te luisteren naar de gebruikers van onze producten, zoals kinderen en leerkrachten. Op die manier creëren wij materialen vanuit de behoefte die ontstaan is in het werkveld. Want daar gebeurt het!

Heb jij een spel bedacht waarvan jij vindt dat het uitgebracht moet worden? Een spel dat nét een beetje anders is dan anders? Stuur jouw idee in en doe mee met deze geweldige wedstrijd! Maak een video, foto’s of een presentatie waarin je jouw spelvoorstel uitlegt en wie weet wordt jouw idee het nieuwe Kleuteruniversiteit spel.

De voorwaarden:

  • Stuur je spelidee vóór 15 november 2019 naar info@kleuteruniversiteit.nl o.v.v. spelwedstrijd
  • Alleen winnaars krijgen bericht.
  • Indien jouw spelidee wordt uitgevoerd, krijg je drie exemplaren van jouw spel.
  • Ook ontvang je een vergoeding als auteur van het product. Deze vergoeding is afhankelijk van de volledigheid van het concept.

Tips:

Voordat je begint, geven we je graag nog even wat tips: denk ‘outside’ de box. Een telspel is leuk, maar daar zijn er ook al heel veel van. Een telspel met getallen boven de tien, daar zijn er juist weer minder van. Denk vanuit een behoefte. Mis je iets in jouw groep? Heb je een gat ontdekt in jouw aanbod? Dát kan een te gek spel worden! Denk je aan een lotto, memo of domino: die spellen kennen we inmiddels wel. Bedenk dus iets origineels. Schrijf een duidelijke speluitleg zodat een kind kan snappen hoe het spel werkt. Of nog beter, maak een video! Maak je geen zorgen, de video kan gewoon met je telefoon worden gemaakt. Het hoeft niet professioneel, zolang wij maar snappen hoe jouw spel werkt.