Caroline

Ik ben Caroline Farret Jentink, 34 jaar en moeder van Joshua van bijna 6. Ik ben in 2006 afgestudeerd op het Avontuur in Almere Buiten, waar ik nu nog steeds met heel veel plezier bij de kleuters werk. De onbevangenheid van jonge kinderen, is wat mijn werk elke dag weer leuk maakt. Kleuterpraat is geweldig!

Ik werk sinds 3 jaar met Inzichtelijk Onderwijs als planningsinstrument en ongeveer tegelijkertijd ben ik gaan werken met de projecten van Kleuteruniversiteit. Er is zó veel leuks en de projecten zitten zó goed in elkaar. De inspiratiedagen die door Kleuteruniversiteit georganiseerd worden, zijn ook ontzettend de moeite waard, heb ik mogen ervaren.

Naast Inzichtelijk en Kleuteruniversiteit, werk ik nu nog met KIJKregistratie, vooral voor de niet cognitieve ontwikkelingslijnen. Met al deze dingen bij elkaar, hebben we op onze school goed zicht op de ontwikkeling van onze kleuters.  De ervaring die ik heb met Kleuteruniversiteit in combinatie met deze instrumenten deel ik graag! Dus vraag maar raak …