Linda

Mijn naam is Linda Mooijekind. Ik ben 34 jaar, getrouwd en trotse moeder van een dochter van 7 (gaat naar groep 4) en een zoon van 5 (gaat naar groep 3). Sinds 2004 ben ik afgestudeerd en werkzaam in het onderwijs. Ik heb in verschillende groepen gewerkt, eigenlijk van groep 1 t/m groep 8, maar mijn hart ligt toch echt wel bij de onderbouw; heerlijk, die onbezonnenheid en nieuwsgierigheid van jonge kinderen!

Ongeveer 2 jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met een project van Kleuteruniversiteit, het project ‘in de werkplaats’, wat mooi aansloot bij de Kinderboekenweek destijds. Toen mijn duo en ik dat eenmaal gebruikt hadden en zowel de kinderen als wij superenthousiast waren, zijn we ook andere projecten van Kleuteruniversiteit gaan gebruiken. Intussen heb ik een inspiratiedag bezocht (zéker een aanrader!) en al met 24 projecten gewerkt en wil niks anders meer!

Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn. Komend schooljaar gaat mijn school fuseren en de projecten van Kleuteruniversiteit nemen we zeker mee en natuurlijk gaan we nog veel meer (nieuwe) projecten uitvoeren!