Nathalie

Mijn naam is Nathalie Vermeule, 26 jaar en wonend in Aalsmeer. In 2011 afgestudeerd en aan het werk gegaan als juf. In het begin veel ingevallen in verschillende groepen. Maar al 3 jaar enthousiast kleuterjuf. Gelukkig ook sinds 2 jaar op dezelfde school. Ik werk nu met veel plezier in groep 1/2 op de Gaandeweg in Zwanenburg. Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk. In een kleutergroep is geen dag hetzelfde, dat komt door het enthousiasme en de opmerkingen van de kinderen. Wij hebben dit schooljaar het kenmerk gezonde school mogen ontvangen. Dit betekent dat wij erg veel bezig zijn met sporten en bewegen.

In 2015 ben ik naar een inspiratiedag geweest van Kleuteruniversiteit, die dag kwam ik zeer geïnspireerd terug! Het werken vanuit een prentenboek spreekt mij heel erg aan, je blijft dicht bij de belevingswereld van de kinderen. De projecten van kleuteruniversiteit zijn heel goed te gebruiken. Alle bijlagen zitten erbij en je kunt de lessen goed aanpassen aan het niveau van je klas.

Ik ben veel bezig met KIJK in combinatie met Kleuteruniversiteit. Met KIJK kun je de ontwikkeling van de kinderen goed in kaart brengen door observatie en registratie. Ik hou ervan om te blijven leren en mijzelf te ontwikkelen. Dit jaar gaan wij schoolbreed via de Noordwijkse methode leren werken. Daarnaast ga ik de workshop Teach like a champion jonge kind en slimme kleuters volgen.

Voor vragen over KIJK en Kleuteruniversiteit kun je zeker bij mij terecht. Wie weet tot ziens op een inspiratiedag!