Agent en boef en het boefvangfeest

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 7,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140118 Categorieën: , ,

Beschrijving

Agent is jarig en Boef bezorgt hem een onvergetelijke dag!

In dit project vind je doelgerichte en uitdagende activiteiten rond dit hilarische prentenboek bij het thema feest. Het pakket bevat taal- en rekenactiviteiten, spelactiviteiten en hoek- en knutselideeën. De materialen zijn direct te printen en in te zetten in de klas. Wat een feest! Eentje om nooit te vergeten. Daar zorgen Agent en Boef wel voor!

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

68

Lesdoel

Dans en beweging, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Schrijven, Sociaal emotioneel, Sport en spel, Tellen, Verhalen, Waarneming, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Bianca Antonissen

Uitgeverij prentenboek

Lannoo

1 beoordeling voor Agent en boef en het boefvangfeest

  1. Barbera (geverifieerde eigenaar)

    Voor de Kinderboekenweek de lessen van Agent en Boef en het boefvangfeest besteld. De kinderen vonden het boek al prachtig en de lessen sloten daar prima bij aan. De lessen waren dekkend voor de doelen waaraan ik wilde werken. Het werd speels en des kleuters aangeboden.
    Aanvulling: – Ik heb een Agent en Boef hoek gemaakt: het politiebureau: de kinderen mochten dan ook een speurtocht in de klas uitzetten voor de andere kinderen
    – Plattegrond: we maakten samen een plattegrond van de klas en van te voren had ik een klein cadeautje in de klas verstopt . Ik gaf de plaats aan op de plattegrond en de kinderen mochten bedenken waar dat in de klas was.
    -Omdat we ook een kijkavond hadden had ik alle kinderen verkleed als boef (wit T-shirt met blauwe strepen en boef erop gestempeld en bruine pet) en ik als leerkracht was een agent: dikke pret!!

Een beoordeling toevoegen