Boer Boris en de eieren

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160013 Categorieën: ,

Boer Boris, kom eens kijken! Kom eens kijken bij de kippen! Hun eitjes zijn niet wit of bruin, maar gekleurd en met strepen en stippen.

Ga met de kinderen en boer Boris op zoek naar eieren. Dit pakket bevat reken- en taalactiviteiten en een creatieve opdracht waarmee je twee weken aan de slag kunt gaan. De activiteiten zijn geschreven bij het boek ‘Boer Boris en de eieren’ van Ted van Lieshout en Philip Hopman.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.