Dag poes – een gedicht per dag

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteurs: Fabien van der Ham en Liesbeth Rosendaal

Zet op verlanglijst
SKU: KU20180027 Categorieën: , ,

Het prentenboek ‘Dag Poes!’ van Mies van Hout staat vol prachtige gedichten en schitterende illustraties. Met dit project kun je bij ieder gedicht uit het boek een (korte) activiteit aanbieden wanneer het je uitkomt of vul je een complete projectmaand over poëzie.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.