Dankdag project

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 4,95

Auteur: Linda Willemsen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140137 Categorieën: ,

Beschrijving

Een Dankdagproject, vanuit een christelijke visie en overtuiging, met activiteiten voor één week rondom het verhaal van de tien melaatse mannen. Inclusief Bijbelverhaal, lied en diverse activiteiten rondom dankbaar zijn, delen en denken aan anderen.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

19

Lesdoel

Muziek, Religie, Samenleving en maatschappij, Sociaal emotioneel

Lestype

Lespakket

Auteur

Linda Willemsen

1 beoordeling voor Dankdag project

  1. Eline van der Plaat (geverifieerde eigenaar)

    Dankdag is een belangrijke dag binnen mijn school, alleen ontbrak het naar mijn idee vaak aan betekenis voor de kinderen. Ik merk dat de kinderen na dit project beter in staat zijn om te benoemen waarom we dankdag hebben en waarom we dan danken. Deze hele dag krijgt voor de kinderen op deze manier veel meer betekenis.

    Door dit project leerden de kinderen zorgen voor een zieke pop. Hierdoor kunnen zij het verhaal van de 10 melaatsen koppelen aan de zieke pop en zo het verhaal betrekken op hun eigen leven. Hierdoor konden zij het belang van zorgen voor een zieke benoemen. Ik vond het heel erg mooi om te zien dat de kinderen dit al zo goed kunnen verwoorden.

    Tijdens het ochtendgebed merk ik dat er nu regelmatig gedankt wordt voor het feit dat wij gezond zijn, dit vind ik super mooi om te merken!
    De kinderen waren super enthousiast tijdens de spelles van dit project. Hierin staat ook ‘’dankjewel’’ zeggen centraal. Ik merk dat de kinderen door dit project heel lang bezig geweest zijn met danken en dit ook blijven doen, nu dit project voorbij is.

Een beoordeling toevoegen