De coole cowboy

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 9,95

Auteurs: Bianca Antonissen en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170001 Categorieën: ,

Beschrijving

Ik was een coole cowboy. En jij was jonkvrouw prinses.

In dit project, bij het prentenboek De coole cowboy van Tjibbe Veldkamp en Wouter Tulp, werk je samen met de kinderen toe naar een verkleedfeest. Dit pakket bevat activiteiten met taal, rekenen, sociaal emotionele vaardigheden en programmeren. Ondertussen beleef je heel veel plezier met cowboys, prinsessen, ridders en meer.

Naast het project in PDF formaat, bevat deze download ook een origineel liedje van Jeroen Schipper in MP3 formaat: ‘Coole cowboys’.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Lesdoel

Auditief geheugen, Dans en beweging, Drama, Hoeken, Klanken, Kunstzinnige vorming, Motoriek, Muziek, Natuur en techniek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Probleemoplossend denken, Sport en spel, Tellen, Verhalen, Visueel geheugen, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket, Lied

Aantal pagina's

64

Uitgeverij prentenboek

Unieboek spectrum

1 beoordeling voor De coole cowboy

  1. Sigrid Olivier (geverifieerde eigenaar)

    Dit project had ik besteld om te gebruiken als slotthema dit schooljaar. Het prentenboek is geweldig om voor te lezen, omdat je heerlijk verschillende stemmen kunt gebruiken. Het verhaal gaat over een stoere cowboy en een echte prinses en spreekt hierdoor een grote groep kinderen aan.

    Het project is op verschillende momenten goed te gebruiken. Het gaat veel over verkleden en past dus prima in de tijd van carnaval, maar omdat je toewerkt naar een soort speldag is het ook perfect te gebruiken als aanloop naar een juffendag/speldag/verjaardag of als slotthema.

    Zorg dat je veel verkleedkleding verzamelt. Vaak heb je dat zo bij elkaar als je ouders een berichtje stuurt.

    De reken- en taalopdrachten zijn makkelijk uit te voeren en origineel. Heerlijk om naar een slotfeest toe te werken. De kinderen keken iedere dag even naar de uitnodiging voor het verkleedfeest. Aanrader, dit project.

Een beoordeling toevoegen