De kleine kerstboom

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 2 klantbeoordelingen
(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 4,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20140140 Categorieën: , ,

Beschrijving

20/11/2017: Let op! Het bijbehorende en benodigde prentenboek is niet meer verkrijgbaar in boekwinkels.

Versier de kerstboom met de activiteiten uit dit pakket. Het pakket bevat activiteiten voor rekenen, taal, muziek, beweging en de sociaal-emotionele ontwikkeling aan de hand van het boek ‘De Kleine Kerstboom’ van Ruth Wielockx. Na elke activiteit hangen de kinderen een bijpassende versiering in de kerstboom.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

20/11/2017: Let op! Het bijbehorende en benodigde prentenboek is niet meer verkrijgbaar in boekwinkels.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , , , , ,

Lestype

Auteur

,

Uitgeverij prentenboek

Clavis

2 beoordelingen voor De kleine kerstboom

 1. Waardering 5 uit 5

  Petra (geverifieerde eigenaar)

  Een fantastisch en gevarieerd lespakket voor de kerst. Zowel de kinderen, als mijn collega en ik genieten van alle lessen. De kinderen vragen zich bij iedere les af, wat er nu weer in de boom gehangen wordt. Door de lessen uit dit pakket te doen, raak jezelf geïnspireerd en borrelen er allerlei ideeën bij mij op wat je er nog meer mee kan doen. Helaas werken we maar twee weken per jaar over de kerst; ik had graag nog even door willen gaan.
  Heb je dit jaar dit pakket dit jaar niet gedaan, bestel het alvast voor de volgende kerst, het is zeker de moeite waard.

 2. Waardering 5 uit 5

  Agnes (geverifieerde eigenaar)

  Wat een mooi kerst project! Het grootste compliment van een van de leerlingen: juf, ik krijg gewoon een warm gevoel in mijn buik. Dat deed dit project met de klas. Door de lessen te volgen, wordt de kleine boom steeds meer versiert. Zo krijgt hij lichtjes als de leerlingen hun eigen talent kunnen noemen, een slinger als de leerlingen meten met verschillende meetinstrumenten en echte kerststerren als ze hakken en plakken. Ook komen er verschillende soorten ballen in de kleine boom te hangen door te rijmen, klanken horen en benoemen en door te oefenen met ruimtelijk inzicht. Natuurlijk mag de piek ook niet ontbreken; hiervoor moeten de leerlingen wel eerst de piek eerst wel naast, voor, achter en op de boom kunnen plaatsen. Als alles in de kleine boom hangt, is kleine boom eindelijk een echte kerstboom! Dit is wat hij altijd heeft gewild.

Een beoordeling toevoegen