De vijver en de sloot

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteur: Bianca Antonissen

SKU: KU20170028 Categorieën: , , ,

‘In de buurt blijven, Bommes’ zegt moeder eend.
‘Tuurlijk’ zegt Bommes. Maar hij doet het niet.

In dit project ga je, aan de hand van het boek ‘Kom nou, Bommes’ van Jane Simmons, met kinderen op onderzoek: wat is er allemaal te zien in de vijver of de sloot? Op een verteltafel vertellen de kinderen het verhaal na. Er zijn voldoende activiteiten voor drie weken, met aandacht voor taal, rekenen, muziek en beeldende vorming, geschikt voor de jongste kleuters.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.