Digibordles Sint gaat op gym

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling

Auteur: Margriet van Diepen

SKU: KU20140134 Categorieën: , , , ,

Digibordles n.a.v. het prentenboek: Sint gaat op gym van uitgeverij Gottmer.

Sint verveelt zich. Zijn Pieten bedenken dat hij teveel vrije tijd heeft en dat hij maar op een sport moet! Deze les bevat vier spellen:

• De eerste twee spellen gaan over sporten, waarbij aan diverse doelen wordt gewerkt zoals auditieve analyse (beginklankenspel) en kritisch luisteren (welke sport wordt er bedoeld?).
  • In het derde spel staat het hondje centraal. Hebben de kinderen hem in het boek gezien? Kijk maar goed hoe het eruit ziet (visueel geheugen).
  • Het vierde spel gaat over schoentje zetten. De kinderen kijken hoe groot de schoenen zijn … staan ze wel in de juiste volgorde van groot naar klein?

Een prachtige les met veel mooie illustraties uit het boek.

Deze digibordles gebruikt Microsoft Powerpoint 2007 of hoger.