Een nieuw schooljaar pakket 3

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 4,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160028 Categorieën: ,

Beschrijving

21-08-2018 Let op: Het benodigde boek voor dit project, ‘Hoera naar school!’ van David Melling is niet meer beschikbaar bij boekhandels. Het boek is noodzakelijk voor uitvoering van dit project. Mogelijk is het boek nog bij je plaatselijke bibliotheek beschikbaar.

Hoera, we gaan naar school!

Maak een gezellige start van het nieuwe schooljaar met de vrolijke beer Dorus. Dit pakket bevat groepsvormende activiteiten voor de eerste schoolweek en reken- en taalactiviteiten voor de tweede week bij het boek ‘Hoera naar school!’ van David Melling.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

41

Lesdoel

Auditief geheugen, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Praten en luisteren, Rijmen, Sociaal emotioneel, Sport en spel, Tellen, Woorden en zinnen

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Unieboek spectrum

2 beoordelingen voor Een nieuw schooljaar pakket 3

  1. Berni (geverifieerde eigenaar)

    Wat een leuk project om het schooljaar mee te beginnen. Met de berenpootafdrukken in de gang, waren de kinderen gelijk heel nieuwsgieirig wat er zou gaan gebeuren. We hebben de vakantieverhalen verteld met de praatkaartjes die bij dit project zitten. een goede hulp bij onze eerste schreden op het coöperatief werken. Wegwijs worden in de school, de regels weer afspreken en vooral elkaar goed leren kennen. We hebben genoten van dit duidelijke en goed uitvoerbare project.

  2. Nathalie Vermeule

    Dit is een klein project wat goed te gebruiken is bij het naar school gaan. Vooral als je veel nieuwe kinderen in de klas hebt. Veel lessen zijn gericht op het leren kennen van de school, de regels afspreken en elkaar leren kennen.
    De kinderen hebben elkaar goed leren kennen en veel gepraat en geluisterd aan de hand van de praatkaartjes.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…