Eenhoorn project – Eén eenhoorn alsjeblieft

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 8,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20180025 Categorieën: ,

Beschrijving

Daan heeft lang gespaard om te kopen wat hij het allerliefst wil hebben: een eenhoorn! Een vriend met wie hij magische avonturen kan beleven.

Beleef avonturen met de eenhoorn tijdens de activiteiten uit dit project. Het bevat reken- en taalactiviteiten, een bewegingsles, en creatieve opdrachten bij het boek ‘Eén eenhoorn, alsjeblieft!‘ van Mark Janssen. Dit project past ook goed bij het thema dieren en dierenwinkel.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief, Auditief geheugen, Begrippen, Cijfers, Geld, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Motoriek, Praten en luisteren, Rijmen, Tellen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

49

Uitgeverij prentenboek

Overamstel

1 beoordeling voor Eenhoorn project – Eén eenhoorn alsjeblieft

  1. Marissa (geverifieerde eigenaar)

    Bereid je voor op een beetje weerstand: Eenhoorns zijn voor meisjes! Maar al snel zul je merken dat de hele klas om is. Vooral als je zorgt voor een toffe opening! Zelf heb ik van gouden verf paardenhoeven op de grond gemaakt en losgegaan met glitters: bestaan eenhoorns dan toch echt…?

    Voordeel is dat het prentenboek niet alleen over eenhoorns gaat, maar zich voornamelijk afspeelt in de dierenwinkel. Tevens is de hoofdpersoon een jongetje, Daan.

    Ik vond het een leuk project om eens ‘tussendoor’ te doen; het is niet seizoensgebonden. En vooral omdat het een verrassend onderwerp is.

    In het boek spaart Daan om wat te kopen in de dierenwinkel. Als tip zou ik meegeven om ook als klas iets te gaan sparen. Wij deden dit door middel van een heitje voor een karweitje. Ik heb van het geld een gastles geboekt, maar je kunt natuurlijk ook een ander doel hebben. Er zit tevens een rekenles met geld in het project.

Een beoordeling toevoegen