Elmer

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 8,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170045 Categorie:

Beschrijving

Elmer is een olifant. Geen grijze … maar een kleurtjesolifant!

Ga op stap met Elmer en leer de kleuren. Dit pakket bevat reken- en taalactiviteiten, een les Engels, een bewegingsles, sociaal-emotionele activiteiten, enkele spellen en creatieve opdrachten waarbij de kleuren centraal staan. De activiteiten zijn geschreven bij het boek ‘Elmer’ van David McKee.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Engels, Kleuren, Letters, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Sociaal emotioneel, Tellen, Waarneming

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

58

Uitgeverij prentenboek

Unieboek spectrum

1 beoordeling voor Elmer

  1. Ingelien Lemmen (geverifieerde eigenaar)

    Elmer, de kleurtjesolifant, is geweldig om met je kleuters uit te voeren. Zelf vond ik het project heel geschikt voor groep 1, het spreekt ze ontzettend aan. De startactiviteit was een groot succes, bijna iedereen had wel een grijze olifant mee naar school genomen. Alle kleuren komen in het project binnen verschillende activiteiten aan bod en iedere dag verdient (witte) Elmer een andere kleur. De beschrijving van de lessen is overzichtelijk, iedere les staat beschreven op één A4tje en je ziet in één oogopslag wat de benodigdheden zijn en wat je eventueel moet voorbereiden.
    Ik vond het ook fijn dat juist wordt ingegaan op het sociaal emotionele. De kinderen ontdekken dat iedereen anders is en dat iedereen iets anders goed kan. Ze leren complimenten geven en ontvangen. Tijdens de gymles gaan de kinderen ‘olifantenpret’ beleven, bij de les ‘colours’ leren ze de kleuren ook in het Engels en je kunt het project afsluiten met een kleurenfeest! Er zijn ontzettend veel creatieve opdrachten bij te bedenken met veel verschillende technieken. Aan het einde van het project hebben we een eierkoek met smarties versierd, met net zoveel mooie kleuren als Elmer. De kinderen hebben genoten én ik natuurlijk ook, het was écht een succes!

Een beoordeling toevoegen