Engels thema herfst

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 11,95

Auteurs: Sanne Ramakers, Marlijn van Kempen en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150093 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ga aan de slag met Engels voor kleuters voor de hele groep. Dit pakket bevat korte dagelijkse en speelse activiteiten voor vier weken rond het thema herfst.

Naast het project in PDF formaat, bevat deze download ook de Nederlandse en Engelse versie van het herfstliedje van Jeroen Schipper in MP3 formaat.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

96

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Engels, Hoeken, Kleuren, Muziek, Praten en luisteren, Tellen, Vormen, Woordenschat

Lestype

Lespakket, Lied

Auteur

Jeroen Schipper, Sanne Ramakers

1 beoordeling voor Engels thema herfst

 1. Rob

  Het lespakket “Thema herfst” gaat over de herfst en sluit perfect aan op de andere lespakketten binnen het thema herfst zoals bijvoorbeeld “Noten” waar ik mee bezig was toen ik aan dit lespakket begon. Ik vind dit wel erg waardevol aangezien je de bijlagen van dit pakket Engels heel mooi kan gebruiken bij de lessen uit het andere pakket. Ik heb dit pakket nu dus ook samen met “Noten” in één doos zitten.

  In het lespakket staan twintig lessen met ieder twee oefeningen. Dat zijn in totaal dus veertig oefeningen verdeeld over vier weken. Er zit ontzettend veel variatie in de lessen. Er zijn lessen die je gewoon in de klas kunt doen, lessen voor het speellokaal en ook lessen voor op het schoolplein. Dit lespakket is wat dat aangaat een hele goede bron voor inspiratie die je kunt blijven gebruiken voor je eigen lessen Engels.

  Dit is fijn want zo krijg je nog meer spelvormen om de stof aan de kinderen te leren. Je zorgt er ook voor dat Engels daardoor leuk blijft voor de kinderen in plaats van iets engs of saais.

  Een mooi voorbeeld van zo’n les is de les die gaat over het maken van een wintervoorraad. Een kleine egel heeft erge honger en hulp nodig bij het aanleggen van zijn wintervoorraad. Hij vraagt steeds om bepaalde noten.

  I’m so hungry! Can you please find some achorns? I would also like some beechnuts. Can you put them in the basket please?

  Dat vinden de kinderen natuurlijk prachtig. Daarnaast stimuleert het hen om na de les zelf met de pop Engels te gaan oefenen!

  Erg leuk pakket en ieder jaar weer te gebruiken.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…