Engels thema Kerstmis

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 6,95

Auteurs: Sanne Ramakers, Marlijn van Kempen en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160073 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ga aan de slag met Engels in jouw groep aan de hand van deze speelse activiteiten met een aanbod van twee weken rond het thema Kerstmis.

Naast het project in PDF formaat, bevat deze download ook een origineel kerstliedje in het Nederlands en in het Engels van Jeroen Schipper in MP3 formaat.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Jeroen Schipper, Sanne Ramakers

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Engels, Kleuren, Muziek, Praten en luisteren, Tellen, Vormen, Woordenschat

Lestype

Lespakket, Lied

Aantal pagina's

67

3 beoordelingen voor Engels thema Kerstmis

 1. Inge (geverifieerde eigenaar)

  Leuke lessen die makkelijk voor te bereiden en zo te geven zijn. De kinderen waren enthousiast en laten op verschillende momenten de nieuw geleerde woorden horen.

 2. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

  Ontzettend leuk project van 2 weken, waarbij je dagelijks met Engels bezig bent. Wij geven al Engels aan de kleuters, maar iets voor kerst in het Engels hadden we nog niet. De kinderen waren heel erg enthousiast. Het liedje blijft lekker hangen en zelfs de juf heeft nieuwe woorden geleerd J zo wist ik bijvoorbeeld niet dat en kerstbal een bauble is en het leukste nieuwe woord was toch wel ‘tinsels’ (slingers). Deze woorden hebben wij de andere juffen op school geleerd en ook de ouders, want ook zij kenden deze woorden niet. Leuke tip: zing dit lied tijdens de kerstviering op school. Succes gegarandeerd! Juf enorm trots en veel complimenten van ouders hierover gehad!

 3. Pouline (geverifieerde eigenaar)

  De lessen zien er erg leuk uit en ik ben heel benieuwd hoe ze bij de kinderen ontvangen zullen worden, maar wat jammer dat de woordkaarten Nederlandse woorden hebben.
  Het liedje ga ik zeker aanleren, de melodie is rustig waardoor de kinderen de woorden goed kunnen volgen, zeker nadat deze aangeleerd zijn.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…