Engels thema lichaam

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 11,95

Auteurs: Sanne Ramakers, Marlijn van Kempen en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150083 Categorieën: , ,

Beschrijving

Ga aan de slag met Engels voor kleuters voor de hele groep. Dit pakket bevat korte dagelijkse en speelse activiteiten voor vier weken rond het thema lichaam.

Naast het project in PDF formaat, bevat deze download ook een origineel liedje van Jeroen Schipper in MP3 formaat.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

132

Lesdoel

Begrippen, Dans en beweging, Engels, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Meten, Muziek, Tellen, Vormen, Waarneming, Woordenschat

Lestype

Lespakket, Lied

Auteur

Jeroen Schipper, Sanne Ramakers

3 beoordelingen voor Engels thema lichaam

 1. Rob (geverifieerde eigenaar)

  Het lespakket “Thema lichaam” gaat zoals je al kunt raden over het lichaam.
  De keuze voor het thema lichaam is eigenlijk heel slim. Je lichaam is er altijd en de lessen uit dit pakket zijn dus een geweldige basis voor verdere lessen Engels.

  In dit lespakket leren de kinderen het benoemen van verschillende lichaamsdelen. In totaal komen er 25 lichaamsdelen aan bod, deze lichaamsdelen leer je de kinderen uiteraard niet in één keer aan maar verdeeld over 4 weken. Voor ieder lichaamsdeel is er een mooi woordkaartje toegevoegd die je meteen ook kunt gebruiken voor je woordenschatlessen in het Nederlands.

  In het lespakket staan twintig lessen met ieder twee oefeningen. Dat zijn in totaal dus veertig oefeningen verdeeld over vier weken. Er zit ontzettend veel variatie in de lessen. Er zijn lessen die je gewoon in de klas kunt doen, lessen voor het speellokaal en ook lessen voor op het schoolplein. Dit lespakket is wat dat aangaat een hele goede bron voor inspiratie die je kunt blijven gebruiken voor je eigen lessen Engels.

  Naast nieuwe woorden leren de kinderen ook twee liedjes en een aantal leuke spellen. Eén van de liedjes is de Engelse versie van “Smakelijk eten” die je het hele jaar door kan blijven gebruiken. Je zal zien dat de kinderen dit fantastisch vinden. Na het lied honderd keer in het Nederlands gezongen te hebben, is het lied in het Engels aangeleerd krijgen een welkome afwisseling voor hen.
  De spelletjes vertalen zich ook goed naar het Nederlands dus deze zijn ook goed te gebruiken naast je lessen Engels.

  Wanneer je met Engels aan de slag wil gaan zou ik met dit pakket beginnen. Ontzettende goede basis om vanuit verder te werken.

 2. F (geverifieerde eigenaar)

  De Engelse thema’s van Kleuteruniversiteit zijn erg prettig om mee te werken in de onderbouw. Wij werken momenteel met de seizoenen en mijn lichaam.
  De thema’s zijn erg praktisch opgesteld. Je kunt er meteen mee aan de slag.
  Het geeft een houvast aan de leerkrachten. Veel variatie. Leuke liedjes. Wij vullen het aan met nog meer liedjes, verhalen en losse woordenschatlesjes. Zo wordt het een compleet pakket.

 3. Linda Mooijekind

  Heel erg leuk om dit te doen terwijl je met het thema lichaam bezig bent. Het project bevat 4 weken, waarbij bij elke week nieuwe woorden centraal staan. Kleuters pakken de woorden zo snel op. Zelfs ouders waren verwonderd over met welke woorden de kinderen thuis kwamen en dan vooral de begrippen als small-big, slow-fast, high-low. De liedjes die in het project werden aangeboden werden ook ná het thema nog steeds gezongen

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…