Goedemorgen routineliedje

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 1,95

Auteur: Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20180015 Categorieën: , ,

Beschrijving

Begroet de kinderen elke dag met dit gezellige goedemorgen lied van Jeroen Schipper in twee talen. Deze download bevat het liedje in MP3 formaat (in Nederlands, Engels en instrumentaal), de tekst en de muzieknotatie.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Jeroen Schipper

Lesdoel

Engels, Muziek

Lestype

Lied

Aantal pagina's

6

1 beoordeling voor Goedemorgen routineliedje

  1. Sigrid Olivier

    Wil je eens een keer iets anders zingen tijdens je ochtendkring, dan raad ik je zeker dit lied aan. Toen ik in februari mijn nieuwe kleutergroep begon, was ik bewust op zoek naar een nieuw lied voor het ochtendritueel in de kring. Toen ik dit liedje zag, wist ik meteen dat dit wel iets zou kunnen zijn.

    De kinderen zongen het lied al heel snel mee en het is erg makkelijk om er zelf handgebaren bij te verzinnen, zodat zij de tekst nog makkelijker kunnen onthouden. Helemaal leuk is dat het lied ook in de Engelse versie gezongen kan worden. Dat vonden de kinderen wel heel bijzonder. Nu zingen wij in een andere taal! Ze groeiden van trotsheid.

    Het is erg fijn dat de bijgeleverde melodie niet te vlug is. Precies goed om te gebruiken in een kleutergroep. Ik heb een nieuw favoriet lied om te zingen in mijn klas. Gelukkig kan hij iedere dag weer opnieuw gezongen worden! Echte aanrader; als kleuterjuf of -meester moet je dit lied hebben!

Een beoordeling toevoegen