Griezelen

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170002 Categorieën: , ,

Beschrijving

Het spookt in Hennies huis. Vazen vallen van tafel en het gordijn en de kroonluchter komen naar beneden. En dat is nog maar het begin …

Griezel mee in het huis van Hennie de Heks! Dit pakket bevat taal- en rekenactiviteiten, een dansles, een dramales, een les Engels, een spel- en bewegingsles en suggesties voor de hoeken voor de Kinderboekenweek 2017 bij het boek Hennie de Heks’ spookhuis van Korky Paul en Valerie Thomas.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Dans en beweging, Drama, Engels, Hakken plakken, Hoeken, Klanken, Letters, Meten, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Probleemoplossend denken, Rijmen, Tellen, Tijd, Visueel geheugen, Waarneming, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

132

Uitgeverij prentenboek

Memphis Belle

3 beoordelingen voor Griezelen

 1. Joyce

  Het project is een aanrader voor groep 1 en 2. Het is een spannende verhaallijn, met meer dan genoeg humor om het niet eng te maken. De activiteiten zijn divers, bieden voldoende differentiatie en er is genoeg ruimte voor eigen inbreng van kinderen en leerkrachten. Kortom; voor herhaling vatbaar!

 2. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

  Wat een geweldig leuk project! Met de startactiviteit van het project (binnenkomen als Hennie de heks met het boek) was al gelijk de toon voor het project gezet. Ik kleedde me daarna in de klas weer terug om en de kinderen zeiden: ‘O, jij bent de juf!’ In hun beleving was ik echt Hennie. Steeds weer werd teruggegrepen naar het boek. Alles draaide om Hennie en Helmer en tijdens alle activiteiten keerden zij (of 1 van beiden) terug. In het project zitten ook veel samenwerkingsopdrachten; kinderen moeten elkaar bijvoorbeeld opzoeken om een puzzel te kunnen maken van schilderijen die stuk zijn gevallen, of ze zoeken elkaar op met dezelfde aantallen (dezelfde cijfers, stippen, flitsende vingers). De kinderen zijn dus enorm betrokken bij alle lessen.
  Wat bij mij in de klas een enorm succes was, was de Engelse les uit dit project. Mocht je dus dit project gaan doen, zeker de Engelse les doen!!

 3. Marieta Ruesink (geverifieerde eigenaar)

  Erg leuk project! Er is genoeg materiaal om 2 weken te vullen en de lessen zijn erg afwisselend en goed uitgewerkt. De kinderen vinden ‘griezelen’ ook een geweldig thema en hebben overal enthousiast aan meegedaan.

Een beoordeling toevoegen