Heb jij misschien Olifant gezien – peuterproject

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20180035 Categorieën: , ,

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 … Heb jij misschien Olifant gezien?

Een jongen speelt verstoppertje met Olifant. Zoek jij met hem mee? Dit pakket bevat activiteiten voor peuters bij het boek ‘Heb jij misschien Olifant gezien?‘ van David Barrow. Te gebruiken op de peuterspeelzaal, in de eerste kleuterklas, het asielzoekerscentrum of op het kinderdagverblijf.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***