Het kerstverhaal – versie 2016

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 8,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160068 Categorieën: ,

Beschrijving

Maria droomt over een engel met een bijzonder verhaal,
ze zal een kindje krijgen dat vrede brengt voor ons allemaal.

Ga met Maria en Jozef mee naar Bethlehem en vier het kerstfeest! Dit project bevat taal- en rekenactiviteiten, beeldende activiteiten en suggesties voor de hoeken bij het boek ‘Het kerstverhaal’ van Marianne Busser, Ron Schröder en Hanneke de Jager.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

18/11/2017: Let op, het bijbehorende prentenboek ‘Het kerstverhaal’ van Marianne Busser, Ron Schröder en Hanneke de Jager. is niet meer verkrijgbaar bij boekhandels! Een aangepaste versie van dit project, gebruikmakend van het prentenboek ‘Een ster boven Bethlehem‘ met illustraties van Britta Teckentrup, is ook beschikbaar bij Kleuteruniversiteit, zie https://www.kleuteruniversiteit.nl/winkel/het-kerstverhaal/ . Maar let op, de activiteiten van deze projecten zijn volledig identiek.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief geheugen, Cijfers, Geld, Hakken plakken, Klanken, Kunstzinnige vorming, Meten, Rijmen, Tellen, Woorden en zinnen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

64

Uitgeverij prentenboek

Unieboek spectrum

1 beoordeling voor Het kerstverhaal – versie 2016

  1. Inge (geverifieerde eigenaar)

    Het project draait volledig om het boek. Je geeft allerlei verschillende lessen vanuit het boek. De kinderen pakken zelf ook regelmatig het boek en gaan ermee aan het werk. Veel van het materiaal heb je voor handen in de klas. Dit maakt het project makkelijk uitvoerbaar.

Een beoordeling toevoegen