Het weer

Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
SKU: KU20160078 Categorieën: ,

Beschrijving

Koosje Konijn en Beer houden een picknick. Tijdens de picknick begint het opeens te stormen.

Leer meer over het weer samen met Djordjo, konijn en beer! Dit project bevat taal- en rekenactiviteiten, een dansles, een muziekles, een les Engels, natuurlessen en suggesties voor de hoeken bij de boeken Drakendonder van Esther Miskotte en Meer over het weer van Mack.

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

,

Bestandsformaat

Lesdoel

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lestype

Aantal pagina's

Uitgeverij prentenboek

Clavis

1 beoordeling voor Het weer

  1. Waardering 4 uit 5

    Fabine (geverifieerde eigenaar)

    Een mooi project met alle weertypen er in, zoals temperatuur, neerslag en regenboog. Er zit een mooi lesrooster bij, waarbij de activiteiten worden verdeeld over 4 weken. Dit pakket bestaat vooral uit reken- en taalactiviteiten, maar er zit ook een muziekles, een dansles, een Engelse les en verschillende natuurlessen bij. Ook zitten er suggesties bij voor het hoekenwerk. Heel veelzijdig dus! Wij hebben met veel plezier aan dit thema gewerkt met de kinderen!

    Voor dit project is het fijn als alle weertypen voorbij komen. Wij hebben gespeeld in de sneeuw en de kinderen vonden het heerlijk om met de plastic zakken door de wind te lopen! Helaas was er geen regen tijdens schooltijd en ook niet genoeg zon voor de schaduwles. Wel hadden we te maken met vorst en de temperaturen onder nul waren erg interessant! Sinds dit project zijn de kinderen zich veel bewuster van het weer en hoor je ze ook buiten regelmatig over het weer praten.

    Wij hebben bij dit thema ook de seizoenskaarten van de kleuteruniversiteit gebruikt en dit product kan ook goed gecombineerd worden met de weerkaarten.

Een beoordeling toevoegen