Hoeveel nachtjes tot Kerstmis

(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 9,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170061 Categorieën: ,

Beschrijving

01-10-2018: Let op! Het bijbehorende en benodigde boek wordt niet meer gedrukt en is zeer beperkt leverbaar.

‘Pssst! Papa Brom, word wakker! Ik denk dat het Kerstmis is …’

Kleine Pip kan niet wachten tot het Kerstmis is! Vier dit gezellige feest met hem mee. In dit project vind je twintig reken- en taalactiviteiten en een creatieve opdracht bij het boek Hoeveel nachtjes tot Kerstmis? van Sébastien Braun en Mark Sperring.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Lesdoel

Auditief geheugen, Begrippen, Cijfers, Drama, Engels, Klanken, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Letters, Meten, Muziek, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Samenleving en maatschappij, Sociaal emotioneel, Tellen, Tijd, Visueel geheugen, Waarneming, Woorden en zinnen

Lestype

Lespakket

Aantal pagina's

78

Uitgeverij prentenboek

De Vier Windstreken

1 beoordeling voor Hoeveel nachtjes tot Kerstmis

  1. Linda Mooijekind (geverifieerde eigenaar)

    Een heerlijk project over een klein beertje dat niet kan wachten totdat het kerst is. In dit project leren de kinderen meer over de feesten en de seizoenen, gaan ze op zoek naar de perfecte boom en lezen een diagram af, onthouden waar de kerstversiering in de doos ligt, versieren de boom met lange en korte woorden, bedenken woorden met de k-klank, bezorgen speciale post, meten het inpakpapier voor de cadeautjes en nog veel meer.
    Zelf heb ik niet álle activiteiten uitgevoerd, maar hier een keuze in gemaakt. Wel heb ik het lesrooster gebruikt om een planning te maken, zodat ik de verhaallijn wel volgde. De kinderen waren overal weer erg bij betrokken. Heerlijk ook dat kleine Pip elke dag tegen zijn vader zegt: ‘ik denk dat het Kerstmis is’. Op een gegeven moment zeiden de kinderen dat al, als ik voorlas: Psst, papa Brom, wordt wakker! Ik…. en ze maakten de zin al af! Een aanrader om te doen in de kerstperiode!

Een beoordeling toevoegen