Joke wil spoken

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 5,95

Auteur: Bianca Antonissen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160038 Categorieën: , ,

Beschrijving

Joke wil spoken, maar niet in een saai wit laken. Ze gaat op zoek naar een doek die wel past.

Dit project bij het boek Joke wil spoken, door Jeroen Schipper en Cindy van de Ven, bevat naast sociaal-emotionele activiteiten, diverse taal-, reken- en creatieve activiteiten voor drie lesweken. De kinderen sluiten het project af met een voorstelling, waarbij ze presenteren wat ze geleerd hebben.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

55

Lesdoel

Auditief geheugen, Drama, Hoeken, Kleuren, Kunstzinnige vorming, Motoriek, Natuur en techniek, Rijmen, Sociaal emotioneel, Tellen, Verhalen, Visueel geheugen, Waarneming, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Bianca Antonissen

Uitgeverij prentenboek

C. de Vries-Brouwers

2 beoordelingen voor Joke wil spoken

 1. b.lentjes (geverifieerde eigenaar)

  Een project op basis van het heerlijke boek van Liedjestovenaar, maar dus ook schrijver, Jeroen Schipper. Vanaf de eerste zin grijpt het verhaal je beet en speelt met de verbeelding van het jonge publiek. Het blijft nog lang door je hoofd spoken…!

  De uitwerking van ‘Joke wil spoken’ door Kleuteruniversiteit is weer veelzijdig (zie hiernaast ook de swingende musical en de Powerpoint) en praktisch en laagdrempelig in de uitvoering.

  Wij kunnen niet wachten om, volgende week al, met dit project aan de slag te gaan!!!! Kleuteruni bedankt!

 2. Petra (geverifieerde eigenaar)

  De afgelopen weken hebben we gewerkt met dit project. Weer fantastische lessen, die heel goed aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen. Er zit veel variatie in de lessen. Kinderen kunnen zelf ook nog eindeloos fantaseren hoe Joke er ook uit zou kunnen zien. Hoewel de Kinderboekenweek al afgelopen is, gaan we nog een week door en sluiten het vrijdag af met de musical Joke wil Spoken!
  Ook als het geen Kinderboekenweek meer is, is dit pakket prima te gebruiken. Bv. bij het thema verkleden, kleding of Carnaval.

Een beoordeling toevoegen