Kabouterpad herfst

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 5,95

Auteur: Janneke van Kammen

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140090 Categorieën: ,

Beschrijving

Kabouter Klaas ontdekt de herfst, en de kinderen ontdekken met hem mee! Een kabouterpad organiseren was nog nooit zo makkelijk. Verken de omgeving van de school en ontdek samen met jouw groep al het moois dat de herfst heeft te bieden.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

61

Lesdoel

Sport en spel, Waarneming

Lestype

Spel

Auteur

Janneke van Kammen

2 beoordelingen voor Kabouterpad herfst

 1. Margriet Strootman (geverifieerde eigenaar)

  Dit jaar zijn we met onze groep 2 leerlingen op Kabouterpad geweest. Voor de voorbereiding hadden we eigenlijk te weinig tijd, druk met andere schoolzaken. Dit pad is een uitkomst. Alles netjes gelamineerd en de route kon zo uitgezet worden. De opdracht onder de paraplu en het spinnenweb maken werden vaak genoemd bij de kinderen. Van de hulpouders veel complimenten gekregen: wat een duidelijke opdrachten, wat een originele opdrachten, wat hadden ze veel plezier. leuk dat je zo kan leren .. enz. We hebben 1 opdracht vervangen, de plaat waarop je een slijmspoor kon zien lukte niet. Het was even erg droog in het bos en slakken konden we maar steeds niet vinden. We hebben hier reuzen laarzen (maat 46) neergezet en de kinderen konden zo met hun eigen schoenen aan erin stappen en door de bladeren lopen als klein duimpje in de reuzen laarzen. Kortom we hebben een middag gehad waarin de kinderen veel gelachen hebben, veel geleerd hebben. Goed gekeken hebben naar alle herfstveranderingen. Kleuteruniversiteit bedankt! Door deze prachtige route was onze herfsttocht zo klaar. De complimenten van onze hulpouders en kinderen willen we graag met jullie delen 🙂

 2. Ineke (geverifieerde eigenaar)

  Wij, mijn collega Maaike en ik, hebben samen met onze kleuters vorige week vrijdag het kabouterpad gelopen in Ede.
  Wat een genot zo’n kant en klaar project. Het enige wat je moet doen is de goede plekken voor de opdrachten vinden en klaar. De benodigde materialen staan in een lijst.
  De kleuters, en wij ook, hebben genoten. Heel originele opdrachten en spelletjes. Bijv met z’n allen onder de paraplu gaan staan en dan de regen( uit een plantenspuit) horen tikken. Ook de begeleidende ouders waren erg enthousiast.
  Kleuteruniversiteit bedankt!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…