Kapper project

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 14,95

Auteurs: Merel Troost, Sander Gordijn en Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20160052 Categorieën: , ,

Beschrijving

10-05-2019 Let op: Het benodigde boek voor dit project, ‘De Kapper’ van Liesbet Slegers is niet meer beschikbaar bij boekhandels. Het boek is noodzakelijk voor uitvoering van dit project. Mogelijk is het boek nog bij je plaatselijke bibliotheek beschikbaar.

Haren blijven maar groeien! En daarom brengen wij een bezoek aan de kapper.

In dit project ontdekken kinderen alles over haren en naar de kapper gaan. Een uitdagend project aan de hand van het boek ‘De Kapper‘ van Liesbet Slegers.

Naast het project in PDF formaat, bevat deze download ook een origineel liedje van Jeroen Schipper in MP3 formaat: ‘Kapper Karel’.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Merel Troost, Sander Gordijn

Lesdoel

Dans en beweging, Geld, Klanken, Kleuren, Letters, Meten, Motoriek, Oriëntatie, Praten en luisteren, Rijmen, Schrijven, Sociaal emotioneel, Visueel geheugen, Vormen, Woordenschat

Lestype

Lespakket, Lied

Aantal pagina's

102

Uitgeverij prentenboek

Clavis

3 beoordelingen voor Kapper project

 1. Laura (geverifieerde eigenaar)

  Heel blij ermee! 🙂

 2. Maaike Blomsma (geverifieerde eigenaar)

  Ik vond het best wel een beetje spannend dit project. Gaan de kinderen niet echt knippen? Komen er geen borstels vast te zitten in de haren?
  Mijn zorgen waren voor niets! Wat een top project! De kinderen waren enorm betrokken. Er zitten mooie activiteiten in het project die makkelijk in te zetten zijn.
  Ik ben fan!

 3. Meriel Bouwman (geverifieerde eigenaar)

  Wat een leuk project was dit! De kinderen zijn allemaal al wel eens naar de kapper geweest, dus het is vooral ook heel herkenbaar. Het project bevat gevarieerde lessen, waar je echt wel wat weken mee bezig kunt zijn. Ontzettend leuk zijn de digitale tips in dit project. Als je dit niet vaak gebruikt, is dit nu makkelijk te doen, alles is al uitgezocht. In de klas hebben wij een kappershoek gemaakt, waar de kinderen fijn hebben gespeeld. Ook juf is tijdens dit project met regelmaat naar de kapper geweest. Wij hebben het project afgesloten met een gekke haren dag, wat hebben de kinderen genoten!

Een beoordeling toevoegen