Klapliedje

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 1,95

Auteur: Jeroen Schipper

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20170024 Categorieën: , ,

Beschrijving

Jeroen Schipper schreef dit eenvoudige maar aanstekelijke klapliedje, wat je goed kunt gebruiken om de aandacht van de leerlingen te krijgen. Deze download bevat het liedje in MP3 formaat (alleen gezongen, in Nederlands én Engels), de tekst en de muzieknotatie.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Auteur

Jeroen Schipper

Lesdoel

Muziek

Lestype

Lied

Aantal pagina's

3

3 beoordelingen voor Klapliedje

  1. Marieta Ruesink (geverifieerde eigenaar)

    Dit lied kwam ik tegen op de Kleuteruniversiteit Inspiratiedag en was gelijk erg enthousiast. Gelukkig ben ik niet de enige, want ook de kinderen vinden het een ontzettend leuk lied om te zingen.

  2. Sigrid Olivier

    Wat een geweldig liedje is dit. De kinderen vinden het ontzettend leuk. Wat vinden de kinderen het stoer om het lied ook in het Engels te zingen. Echt een geweldig liedje om te zingen tijdens de overgang van de ene naar de andere les. Je hebt meteen de volle aandacht van de kinderen. Geweldig! Zeker geschikt voor kinderen van groep 1,2 en 3.

  3. Dieke Grootscholten

    Dit liedje is nu ons opruimliedje geworden. De ene keer begin ik in het Engels, de andere keer in het Nederlands. Wat vinden ze het leuk! En op het laatst zitten de kinderen met hun armen over elkaar, met hun mond dicht. Kan jij vertellen wat ze mogen gaan doen! Top 😉

Een beoordeling toevoegen