Boer Boris gaat naar zee – kleuterproject

(3 klantbeoordelingen)

Vanaf: 9,95

Auteurs: Anke van Boxmeer en Els van Dijck

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20140111 Categorieën: , ,

Beschrijving

Boer Boris gaat naar zee.
Ga jij met hem mee?

Pak samen de spullen van Boer Boris in, tel de dieren, vergeet het kleinste schaapje niet en ga rijmend op weg naar zee. Bouw een zandkasteel en dobbel druppels tot je na een gezellige dag weer huiswaarts keert.
Het project ‘Boer Boris gaat naar zee’ bevat reken- en taalactiviteiten bij het gelijknamige boek van uitgeverij Gottmer, geschreven door Ted van Lieshout en Philip Hopman.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

lesdoelDownload hier de lesdoelen van dit project.

Koop het bijbehorende boek rechtstreeks bij onze partner Leesvink:

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

83

Lesdoel

Auditief geheugen, Engels, Hakken plakken, Hoeken, Klanken, Klankgroepen, Kleuren, Meten, Praten en luisteren, Rijmen, Ruimtelijk inzicht, Tellen, Verhalen, Woordenschat

Lestype

Lespakket

Auteur

Anke van Boxmeer, Els van Dijck

Uitgeverij prentenboek

Gottmer

3 beoordelingen voor Boer Boris gaat naar zee – kleuterproject

 1. Jessy

  Samen met mijn duo dit pakket besteld voor onze groep. Wat was het ontzettend leuk!!!! Voor de kinderen, maar ook voor ons. Echt een Aanrader!

 2. Petra (geverifieerde eigenaar)

  Weer een fantastisch pakket van Anke en Els. We hebben de afgelopen drie weken met veel plezier gewerkt over het boek ‘Boer Boris gaat naar zee”. Een zeer compleet pakket, met niet alleen taal- en rekenlessen, maar ook suggesties voor in de hoeken, een les Engels (farmer Boris) en een planning voor drie weken.

 3. Stephanie (geverifieerde eigenaar)

  Voor het eerst een pakket echt van voor tot achter gevolgd in plaats van ‘geplukt’. Wat was ik er blij mee zo aan het eind van het schooljaar!
  De kinderen waren dol enthousiast rondom het project. Een leerling riep op een gegeven moment dol enthousiast tijdens de lunch: “ik heb net als boer boris een spiegelei in mijn broodtrommel!”
  Zelfs na een week of drie kwamen leerlingen nog terug op activiteiten die we hadden gedaan en of we die konden herhalen.
  Anke en Els: bedankt voor de top lesideeën!

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…