Kleuteruniversiteit lesdoel kaarten

Waardering 3.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 3,95

Auteur: Ruth Wielockx

Wissen
SKU: KU20150103 Categorieën: ,

Beschrijving

Met trots presenteren wij de digitale lesdoel kaarten van Kleuteruniversiteit. Een set van 38 kaarten gemaakt door onze huisillustrator, auteur en illustrator van kinderboeken, Ruth Wielockx.

De lesdoel kaarten in dit document worden aangeboden in twee formaten: één per pagina en twee per pagina, zodat je ze kunt afdrukken op het formaat dat je zelf wilt. De kaarten in deze set zijn:

auditief geheugen, begrippen, cijfers, dans en beweging, digitaal, drama, engels, geld, hakken plakken, hoeken, klanken, klankgroepen, kleuren, kunstzinnige vorming, letters, meten, motoriek, muziek, oriëntatie, praten en luisteren, probleemoplossend denken, religie, rijmen, ruimtelijk inzicht, samenleving en maatschappij, schrijven, sociaal emotioneel, sport en spel, tellen, tijd, verhalen, verkeersles, visueel geheugen, vormen, waarneming, wereldoriëntatie, woordenschat, woorden en zinnen.

*** let op: dit product is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

Bestandsformaat

Lestype

Auteur

1 beoordeling voor Kleuteruniversiteit lesdoel kaarten

 1. Waardering 3 uit 5

  M (geverifieerde eigenaar)

  Ik maak sinds kort gebruik van de lesdoelkaarten van kleuteruniversiteit. Voorheen had ik hier geen platen voor en maakte ik gebruik van korte woorden om uit te leggen wat we geleerd hebben.
  De kaarten zijn erg mooi en goed te gebruiken.
  Tip: Naar mijn idee zijn dit wel de domeinen en is het leerdoel anders. Een leerdoel zou bijvoorbeeld kunnen zijn: ik leer de cijfers herkennen t/m 10 bijv.

  Groetjes Nathalie

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…