Kleuteruniversiteit lesdoel kaarten

(2 klantbeoordelingen)

Vanaf: 3,95

Auteur: Ruth Wielockx

Wissen
Zet op verlanglijst
Zet op verlanglijst
Artikelnummer: KU20150103 Categorieën: ,

Beschrijving

Met trots presenteren wij de digitale lesdoelkaarten van Kleuteruniversiteit. Een set van 39 kaarten gemaakt door auteur en illustrator van kinderboeken, Ruth Wielockx.

De lesdoel kaarten in dit document worden aangeboden in twee formaten: één per pagina en twee per pagina, zodat je ze kunt afdrukken op het formaat dat je zelf wilt. De kaarten in deze set zijn:

auditief geheugen, begrippen, cijfers, dans en beweging, digitaal, drama, engels, geld, hakken plakken, hoeken, klanken, klankgroepen, kleuren, kunstzinnige vorming, letters, meten, motoriek, muziek, natuur & techniek, oriëntatie, praten en luisteren, probleemoplossend denken, religie, rijmen, ruimtelijk inzicht, samenleving en maatschappij, schrijven, sociaal emotioneel, sport en spel, tellen, tijd, verhalen, verkeersles, visueel geheugen, vormen, waarneming, wereldoriëntatie, woordenschat, woorden en zinnen.

*** let op: het product dat je koopt is een digitale download! ***

Deel dit bericht:

Extra informatie

Aantal pagina's

64

Lestype

Voorbeeldkaarten

Auteur

Ruth Wielockx

2 beoordelingen voor Kleuteruniversiteit lesdoel kaarten

 1. M (geverifieerde eigenaar)

  Ik maak sinds kort gebruik van de lesdoelkaarten van kleuteruniversiteit. Voorheen had ik hier geen platen voor en maakte ik gebruik van korte woorden om uit te leggen wat we geleerd hebben.
  De kaarten zijn erg mooi en goed te gebruiken.
  Tip: Naar mijn idee zijn dit wel de domeinen en is het leerdoel anders. Een leerdoel zou bijvoorbeeld kunnen zijn: ik leer de cijfers herkennen t/m 10 bijv.

  Groetjes Nathalie

 2. Sigrid Olivier (geverifieerde eigenaar)

  Bij ons op school is afgesproken om het doel van de les duidelijk te noemen voordat je les begint. Wat een fijne ontdekking dat Kleuteruniversiteit daar lesdoelkaarten voor heeft! Ik laat de afbeelding zien en benoem dan op kleuterniveau het doel van de les. Natuurlijk kun je de lesdoelkaarten ook prima gebruiken op een zogenaamde ‘datamuur’.

  Ik gebruik in mijn lokaal ook andere afbeeldingen van Kleuteruniversiteit zoals de dagritmekaarten en de themakaarten. Voor de rust in de groep is het erg prettig dat het nu één geheel is en alles is vormgegeven binnen hetzelfde thema. Ik vind de lesdoelkaarten echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Andere suggesties…